22 Aralık 2013 Pazar

Zuma Oyunu Oyna



Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen insanlar genellikle kendi işleri ile akalalı bilgiler okuyarak genel bilgi seviyelerini artırmayı tercih ederler. Ya da yüksek lisans gibi uğraşlarla boş vakitlerini doldururlar. Bazı insanlar da yabancı dil çalışmayı severler ve kendilerini bu konuda geliştirmeyi tercih ederler. Ancak hayattan hiçbir beklentisi olmayan insanlar kendilerini geliştirmeyecek boş uğraşlarla zamanlarını geçirirler. Bunun en büyük örneği ise bilgisayarda oynanan oyunlardır.
Bazı oyunlar çok basit olsa da her yaşa hitap edebilmektedir. Bu tip oyunların başına bir oturunca insan her bölümde daha iyisini yaparak önceki rekorunu aşmak istediğinden kolay kolay kalkamamaktadır. Bu oyunlara örnek olarak Zuma oyununu verebiliriz. Zuma oyununda ekranın ortasından renkli renkli topları etrafta dolanan toplara fırlatarak aynı renkli 3 topu buluşturmak ve patlatmak gerekmektedir. Sürekli orta noktaya doğru yaklaşan topları patlatarak hedefe ulaştırmamaya çalışmak hem heyecanlı hem de çabukluk isteyen bir iş olduğu için orta yaşın üstündeki insanlar bile Zuma oyununu severek oynarlar.
Boş zamanlarını ya bilgisayarda kayıtlı olan mayın tarlası, ya da solitaire geçiren insanların yanında illa Zuma oynayacağım diye tutturanlar muhtemelen vardır. Bunun için aklınızın bir köşesinde www.kayipoyun.com adresinde Zuma oyununu oynayabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder