28 Aralık 2013 Cumartesi

Barbie Oyunları



Senelerdir kızların sevgilisi olmayı başaran ve piyasada oyuncakları yok satan barbie bebekleri uzun bir süredir internette de fenomen. Çünkü barbie oyunları adeta tıklanma rekorları kırıyor. Canı sıkılan ve barbie oyuncakları ile oyun oynamak isteyen kız çocukları kadar internetten barbie oyunları oynayan kız olduğu düşünülüyor.
İnternette aslında birçok kız oyunu bulunmaktadır. Winx oyunları, yemek yapma oyunları, kız giydirme ve makyaj yapma oyunları gibi onlarca oyundan en çok sevilen, beğenilen ve oynanan barbie oyunlarıdır. Nedendir bilinmez sanki kız çocuklarının barbieye karşı doğuştan bir sevgisi vardır.
Barbie oyunlarını incelersek; en çok sevilen barbie oyunlarının “Barbie Pizza Yapma” ve Barbie Makyaj Yapma” oyunları olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında oda toplama oyunları, masaj yapma oyunları ve yemek yapma oyunları ile Barbie kız çocuklarının kadınlık ile alakalı bilgileri önceden öğrenmesini sağlıyor.
Yalnız bu oyunları oynamak isteyen çocukların önünde büyük bir engel bulunuyor. O da internetin adeta bir çöplük haline gelmiş olmasıdır. Barbie oyunu oynamak isteyenler genellikle her sitede benzer oyunla karşılaşıyor ve kısa sürede oyunlardan sıkılıyor. Bazı sitelerde de oyunu başlatana kadar belki 5-6 tane farklı reklama tıklamak zorunda kalınabiliyor. Bu yüzden Türkiye’nin en kaliteli oyun oynama sitelerinden Kayıp Oyun sizler için en iyisini düşünmüş ve en kaliteli oyunlarını sadece ziyaretçilerini memnun etme amacıyla sunmuş durumda. Bu yüzden kaliteli bir oyun sitesi arayışında olanlar www.kayipoyun.com sitesini ziyaret edebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder