22 Aralık 2013 Pazar

Sue Oyunları



Bilgisayar başında oyun oynamanın yaşının olmadığı şu anda hemen hemen herkes tarafından kabul edilmiş bir durumdur. Öyle ki bazen 2-3 çocuk babası insanlar bile online oyunlar karşısında saatlerce oturabiliyor, küçük çocuklar gibi yemek yemeyi bile aksatabiliyorlar. Bunun temel nedeni bilgisayarların ve internetin artık nerdeyse tüm evlerde yer almasıdır.
Teknolojinin bu kadar yaygınlaşmasının kötü yanları olsa da, genellikle hayatımızda çok şeyi kolaylaştırdığını görüyoruz. Banka işlemlerinden alışverişlere, ödev araştırmalarından film izlemeye, oyun oynamaya kadar birçok şeyi kolaylaştıran bilgisayarlar özellikle küçük çocukların yaramazlıklarını sönümlemesiyle ebeveynlerin yardımına koşuyor.
Özellikle kız çocuklarının çok sevdiği kahraman Sue ile ilgili internetten yüzlerce oyuna rastlamak mümkündür. Yaramaz bir kız çocuğu sahibi olan aileler bilgisayardan çocuklarına Sue Oyunları açarak onların saatlerce bilgisayara kilitlenmesini ve yaramazlık yapmamasını sağlayabiliyorlar. Kız oyunlarının çoğu kız çocuklarına güzel gelmektedir ancak Sue oyunları diğerlerinden çok farklıdır. Çünkü Sue isimli sevimli karakterin boyama, giydirme, yemek yapma, banyo yaptırma gibi yüzlerce farklı oyun çeşidi mevcuttur.
Birçok sitede bulunabilecek bu oyunların en kalitelilerine ulaşmak isteyenler www.kayipoyun.com adresine başvurabilirler. Çünkü en kaliteli kız oyunlarının ve daha birçok oyunun yer aldığı KayıpOyunda canınızın sıkılma ihtimali çok düşüktür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder