28 Aralık 2013 Cumartesi

Winx Giydirme Oyunu



Son dönemlerde çocuklarımız vakitlerinin büyük bölümünü televizyon karşısında geçiriyor. Çizgi filmler eskiden sayılı idi ve herkes birbirinin izlediği çizgi filmlerden haberdardı. Ancak şimdilerde hem çizgi film kanallarının çokluğu, hem de 50’den fazla farklı çizgi filmin televizyonlarda yayınlanmasından dolayı her çocuk farklı bir çizgi filme ilgi duyuyor.
Şimdilerde çizgi filmlerin yanında bir de animasyon diziler çıkmış durumda. Çizgi filmlerden biraz daha gerçekçi olan bu animasyon dizileri de çocuklar tarafından büyük rağbet görüyor. Özellikle 2004 yılında çıkan ve ülkemizde de bir dönem Kanal D’de yayınlanan Winx dizisi çocukların hafızalardan kolay kolay çıkmayacağa benziyor. Çünkü en son 2009 yılında Türk televizyon kanallarında yayınlanan bu animasyon dizisinin hem internetteki videoları, hem de Winx Giydirme Oyunu gibi güzel oyunları çocuklar tarafından tıklanma rekorları kırıyor.
Özellikle kızların çok sevdiği Winx animasyon dizisinin karakterlerinin içinde bulunduğu onlarca oyunu internette bulmak mümkündür. Eğer siz de bir Winx hayranı iseniz, birbirinden eğlenceli Winx boyama, giydirme, boyama gibi oyunları büyük bir keyifle oynayabileceğiniz www.kayipoyun.com adresini ziyaret etmelisiniz. Çünkü kayıpoyunda yalnızca kaliteli Winx oyunları özenle seçilerek hizmetinize sunulmaktadır. Eğlenceli zaman geçirmenizi dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder