28 Aralık 2013 Cumartesi

Oyun Oyna



Günümüzde piyasada o kadar kaliteli oyunlar varki, bu oyunların kalitesine insanların yetişmesi mümkün değil. Yeni yılda çıkan oyunlar neredeyse en yüksek performansa sahip bilgisayarlarda kusursuz çalışacak kadar yüksek grafik özelliklerine sahipler. Bu da insanların bilgisayarları eskimese bile sürekli yeni bilgisayarlar ya da bilgisayar parçaları almalarına sebep olmaktadır.
Bir zamanlar araba oyunu denince insanın aklına 3-4 tane oyun gelirdi ve herkes bu oyunları bilirdi. Ancak şimdilerde belki 50’den fazla kaliteli araba yarışı oyunu bulunmaktadır. Bu yüzden oyun oynayan insanların sayısı da oldukça artmıştır. Çünkü boşuna “Zevkler ve renkler tartışılmaz” dememişler. Şu anda her türlü oyunseverin zevkine uygun oyunu bulmak mümkündür.
Oyun grafikleri ile çok arası olmayan ve yalnızca kısa süreli eğlenme amaçlı oyun oynayan insanlar ise hiç oyun yükleme derdi yaşamazlar. İnternetten flash oyun sitelerine girerek eğlenceli oyunlar oynarlar ve bu şekilde zaman geçirirler. Genellikle internette fenomen olan oyunlar facebook sitesi üzerinden oynansa da, bazı oyunlar multiplayer olarak oynanmadığı için www.kayipoyun.com tarzı online oyun oynama sitelerinde de oynanabilmektedir. Özellikle KayıpOyun tarzı sitelerde oyunların ziyaretçiyi eğlendirmesi ön planda tutulmuş, reklamlar ve kazanç sağlama geri planda kalmıştır. Bu yüzden KayıpOyun’un sunduğu birbirinden eğlenceli oyunlar ile vakit geçirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder