5 Ocak 2014 Pazar

Teknolojide 3D Devrimi Her Alana Yayılıyor



Son günlerde teknolojinin hızla yaygınlaşması her alanda kendini hissettirmeye başladı. Eskiden televizyonlar bile büyük bir teknolojik gelişme olarak görülürken, şimdilerde normal sinemalar dahi insanları tatmin etmeyebiliyor. Çünkü 3D teknolojisi çıkalı normal filmler çok sönük kalmaya başladı ve 3D sinemalara gösterilen ilgi diğer sinemaların reytinglerini düşürdü.
3 boyutlu film izlemenin keyfi şüphesiz bambaşkadır. Bu yüzden insanlar 3 boyutlu televizyon seyretmek için hala çalışan televizyonlarından vazgeçerek büyük paralar karşılığı 3D LCD Led televizyonlar almaya başladılar. Artık evlerinde gözlükle televizyon izleyen insanlara rastlamak mümkündür ve yavaş yavaş insanlar bu gelişmelere kendini alıştırıyor ve garip bakmamaya başlıyor.
Yalnızca sinemadamı, oyunlarda da 3 boyutlu teknolojiye geçildi. Bu tür oyunlarda insan adeta kendini oyunun içindeymiş gibi hissediyor ve bir başka haz alıyor. Bu yüzdendir ki son günlerde google arama motorunda yapılan aramalar listelendiğinde “3D oyunlar” kelimesi oldukça yüksek sıralarda çıkmaktadır. Özellikle silahla oynanan aksiyon oyunlarının 3D olması oyunseverlerin kendilerini oyuna kaptırarak saatlerce başından kalkmamasına sebep oluyor.
Eğer siz de bu deneyimi yaşamak ve macera dolu saatler geçirmek isterseniz Kayıp Oyun tarafından sunulan mükemmel 3D oyunları deneyebilirsiniz. En eğlenceli oyunları bünyesinde bulunduran www.kayipoyun.com adresini favori siteleriniz arasına eklemeyi de ihmal etmeyin. 3 boyutlu oyunlar ile eğlenceli vakit geçirmenizi dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder